Harmadik szempont

Közéleti kérdésekről szintézist keresőknek.

10 kiváló módszer megbotránkozás ellen

2016. június 24. 20:51 - harmadikszem

pic2304399.jpg

Közeleg június vége, mely időszak sok egyéb mellett a Gay Pride Budapest rendezvényeiről is híres. Intellektuális szempontból ez az év legkevésbé elviselhető szakasza, mindenféle szexuális áthallás nélkül mondhatom, hogy valódi uborkaszezon. Ilyenkor aztán vélhetően még akkor is gigászi cikkdömping áraszt el minket a meleg büszkeséggel kapcsolatban, ha egyébként Angliának az EU-ból való kilépése egy ideig még kifogja a szelet a felvállalt homoszexualitás vitorlájából.

Ez az időszak főként azért rendkívül fárasztó, mert – s félek, az idei év sem lesz kivétel – rendre ugyanazokat az érveket kell meghallgatnunk pro és kontra a homoszexualitás (és csatolt részei) vonatkozásában. Amennyire az érveléseket követni tudom, egyáltalán semmi sem változott az évek során: az érvek nem lettek sem alaposabbak, sem finomabbak, az álláspontok pedig nem közeledtek egymás felé. S mivel a (többségükben igen ostoba) érvkötegekkel hamarosan úgyis színültig leszünk, én most valami mást fogok javasolni.

Mindenekelőtt van egy valódi jó hírem! Ha úgy érzitek, nem túl jók az ellentétes nézeteket vallók érvei, akkor nyugodtan elengedhetitek a dolgot: nem is kell egyetértenetek, abszolút vallhattok különböző nézeteket, miközben ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a másiknak nincs igaza. Noha ezen a blogon általában az érvelés, a kommunikatív dialógus kérdései merülnek fel, most mégis azt hangsúlyozom, hogy a nagybetűs Igazság megtalálása nem szükségszerű feltétele az együttműködésnek. A toleranciának pont az a lényege, hogy olyan cselekvések létjogosultságát is el tudom ismerni, melyek helyességéről általában vagy egyelőre nem vagyok meggyőződve.

Az idén tehát készüljünk fel jó előre, és felesleges morfondírozás helyett cselekedjünk összhangban saját nézeteinkkel! Az általam felvázolt cselekvési tervet jó szívvel ajánlom – a teljesség igénye nélkül:

 • felvonulóknak
 • felvonulók ellen felvonulóknak
 • felvonulók ellen felvonulók ellen felvonulóknak
 • büszkéknek
 • irigyeknek
 • büszkeségre irigyeknek
 • irigységükre büszkéknek
 • de főként a rettegőknek – hogy még idejében abbahagyhassák

Mivel az idei rendes melegfelvonulásig még körülbelül egy hét áll rendelkezésünkre, még mindent időben megszervezhetünk. Az alábbiakban olyan gyakorlati tippeket ajánlok, melyek betartásával elkerülhetjük a fárasztó acsarkodásokat, s nem leszünk áldozatai semmiféle vizuális, verbális vagy fizikai erőszaknak – kivéve, ha kifejezetten ez a célunk. Idén felejtsünk el megbotránkozni és megbotránkoztatni!

867680724_700.jpg

 1. Keressünk és kutassunk alternatív programok után! Ne tévesszük szem elől azt a tényt, hogy megbotránkozni csak akkor lehet, ha van min, és megbotránkoztatni csak akkor lehet, ha van kit. A magyarországi melegfelvonulásra – melyet rendesen kordonnal és rendőrsorfallal kerítenek körbe – csak kifejezetten előre megfontolt, szándékos viselkedéssel lehet eljutni. Ha úgy véljük, meg fog minket botránkoztatni, akkor még van időnk más program után nézni. Szerencsére Budapest világváros, legalább a tekintetben, hogy nyári időszakban több ezer program közül választhatunk. Naponta.
 2. Az egy hét bőven elég még arra, is hogy – akár autoszuggesszióval, akár szakértő segítséggel – meggyőzzük magunkat arról, hogy ne nézzünk nekünk nem tetsző dolgokat. A flagellánsok rendjét (a nagyobb bűnbánat igénye okán önmagukat ostorozó rend) már a katolikus egyház is betiltotta: ne akarjunk ilyen tévelygéseket felújítani. Ha valami felkavar minket, ha valamit nem tudunk elviselni, akkor azt ne nézzük. Meg tudod csinálni! Meg tudod csinálni!
 3. A gyermekük pszichoszexuális fejlődéséért joggal vagy jogtalanul aggódó szülőknek sincs félnivalójuk: ha időben felkészülnek, még rendkívül jó programokat találhatnak ki akár a gyerekek, akár az egész család számára a melegfelvonulás, mint alkalmas módon szóba jöhető alternatíva helyett. Nyilvánvaló, hogy egy napsütéses nyári szombat magától értetődő gyermekprogramja a Budapest Pride, de ha valaki kifejezetten retteg a következményektől, akkor még biztosan nem késő más elfoglaltság után nézni. Budapest bővelkedik környező hegyekben, például, és ezek bű vizű forrásokban gazdagabbak, mint apáca ruhába öltözött transzvesztitákban. Konzervatívoknak ideális!
 4. A nemzethalált vizionáló honfitársaknak még nem késő, hogy a szokásos protestálás helyett iziben nekiálljanak gyermeket nemzeni. Egy hét alatt nagyon látványos eredményeket még nem várhatunk, de ha a következő hétvégét füstbomba dobálás helyett egy wellness szállóban töltik az asszonnyal, abból még sok jó kisülhet mind általában a nemzet, mind speciálisan a felvonulók számára.
 5. Akik félnek a rossz példa ragadósságától és nem győzik meg őket a szokásos ellenérvek, azok is időben kapcsolhatnak még! Ha már csak úgy megy az, hogy az ember bármit lát, rögvest’ megjön hozzá a kedve, akkor nincs mitől tartani. Akár ez az egy hét is bőven elég arra, hogy egy, az általuk pozitívnak, utánzandónak tartott viselkedésre épülő látványos rendezvényt hozzanak létre. Vagy, ha ez túl nagy falat, és elismerem, szorít az idő, akkor csak csináljanak valami jó dolgot, hátha mások is kedvet kapnak hozzá.
 6. Akik félnek attól, hogy a homoszexualitás divat lesz, még mindig nekiállhatnak egy kompetitív divattrend létrehozásának. Reklámozzák nyugodtan a nekik tetsző életformát minden legális módon, hiszen annál többet nem is tehetnek a társadalomért, mint hogy valami pozitív üzenetet elterjesztenek benne, s másokat is meggyőznek ennek igazságáról. Ugyanakkor figyelni kellene arra, hogy ez ne valami ellen jöjjön létre, mert az ellen-propagandának nincs pozitív tartalma: élhető, vonzó, őszinte alternatívára volna szükség – már ha valaki ragaszkodik az ilyesmihez.
 7. Akik vallásos alapon készülnének felháborodni épp, azoknak is van egy jó hírem, hiszen a rendelkezésükre álló egy hét még bőségesen elegendő arra, hogy újraolvassák a szent szövegeket. A keresztényeknek itt különösen könnyű dolguk van, hiszen az evangéliumok világosan fogalmaznak a tennivalók tekintetében, szóval nincs mit filozofálni. Cselekvésekre annál inkább szükség van, s a Pride időpontja éppúgy alkalmas a jócselekedetek véghezvitelére, mint bármilyen más időpont. Szóval itt az ideje elgondolkodni azon, hogy milyen éhezőknek adjunk enni, milyen betegeket ápoljunk és miféle rabságban senyvedőket illenék meglátogatni.
 8. Akik heveny rettegésre készülnek azon az alapon, hogy ma még csak a kisujjukat nyújtják (például azáltal, hogy nem dobálnak sörösüveget a felvonulókra), de holnap már (minimum) a karjuk kellene, és a végén a melegek még házasodni is akarnak, azoknak ajánlom figyelmébe a következő analóg példát. A nők például ma már nagyon nehezen érthető okokból kifolyólag sokáig nem szavazhattak, ám ma már természetesen ugyanúgy élhetnek ezen állampolgári jogukkal, mint férfitársaik. Ettől függetlenül a férfiak nemi szerve nem sorvadt el, sőt, saját szavazati jogukat sem érte semmiféle veszedelem. Nagyon erősen gyanítható (például azért, mert semmiféle komoly ellenérv nem létezik), hogy a melegek házasságának egészen konkrétan nem lenne semmiféle hatása a heteroszexuális házasságokra.
 9. Akik szimplán nem értik, miért kell egyáltalán felvonulniuk a melegeknek, azoknak e helyütt egy perdöntő, kétszavas feloldozással szolgálhatunk: nem baj! Nem kell mindenkinek mindent értenie, és, valójában, legtöbbünk egy csomó olyan dolgot nem ért, amit mások viszont igen. Éppen ezért van az úgy, hogy nem a mi vélt megértésünkön múlik más emberek viselkedésének legitimációja, hanem – demokratikus viszonyok között – igyekszünk tolerálni mindent, ami a mi életünkre nincs kézzel fogható negatív hatással. Én például egyáltalán nem értem, miért kell Star Wars rajongóknak beöltözős partikat tartani, nem nagyon értem a hab és white partikat sem, ami azt illeti a legtöbb extrém sportot közelítőleg sem értem, a modern művészetről már nem is beszélve. A matematikának körülbelül 98 százalékából nem értek egy betűt sem, nem vagyok jóban az informatikai rendszerekkel, a nem-klasszikus fizika szintén megdolgoztat értelmileg, továbbá fel tudok sorolni legalább száz olyan tudományterületet, melyekről nem tudnék 3 percnél tovább értelmesen beszélni. Nem tudom, hogy lehet valaki színész vagy költő, felfoghatatlan számomra a profi sport világa, s nem nagyon látom indokolhatónak a cirkuszt sem. Emellett egyáltalán nem zavar, hogy mások ezeket a területeket ismerik, sőt nagyra értékelik.
 10. Azok is kapnak egy hét gondolkodási időt, akik abban reménykednek vagy attól félnek, hogy a melegek majd őket akarják felcsípni egyfolytában, ha szabadon vállalhatják nemi orientációjukat. Ha Ön épp ettől retteg, akkor ajánlok egy próbát a Nagy Nap előtt! Öltözzön fel úgy, ahogyan jól érzi magát, és minden nap sétáljon egyet a városban. A hét végén számolja össze, hányszor akarta Önt valaki erőszakosan felszedni, hányszor kapott az Ön számára kezelhetetlen szexuális ajánlatot, majd a végeredményt ossza el a napok számával. Na mármost ha a homoszexuálisok aránya a társadalomban 10 százalék alatt van, akkor a végeredményt még 10-el elosztva megkapja a várható felszedési kísérletek napi számát. Ha a feladat során Ön pozitív eredményt kapott, akkor kérem – akár a Pride-on való botránkozás helyett – jelentkezzen a területileg illetékes modellügynökségnél.

Ha a fenti megfontolásokat módszeresen igyekszünk alkalmazni, akkor a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. Aki odamegy, annak lesz felvonulás, és jól fog szórakozni. Aki nem megy oda, annak viszont nem lesz felvonulás, s így nem lesz min megbotránkoznia. Egymás meggyőzését pedig ettől a cselekvési tervtől függetlenül továbbra is meg lehet kísérelni, ha igény mutatkozik.

 7492962-a-fun-spiral-design-of-love-hope-peace-joy-in-rainbow-colours--stock-vector.jpg

42 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harmadikszempont.blog.hu/api/trackback/id/tr948838024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tisztességes Természettudomány 2016.06.25. 21:15:11

A megbotránkozás úgy kerülhető el, ha nem különbözteti meg magát senki a szexuális orientációja alapján, miközben azt szeretné, ha nem lenne megkülönböztetve.

Látens Inszinuáció 2016.06.25. 21:22:28

Nekem csak azt magyarázza már el a buzi, hogy mire büszke?
Mert a homoszexualitás egy állapot és nem érdem, amire büszke lehet(ne).
Szóval továbbra is csak azt mondom, amíg nem tolod a pofámba, hogy buzi vagy, amíg nem próbálsz mögém somfordálni, addig leszarom a szexuális orientációdat.

Az persze megint egy érdekes kérdés, hogy azt a nyílást, amit az evolúció arra teremtett, hogy a salak onnan távozzon, azt miért használják a buzik másra?
Ja! És nem! Nem szoktam a Nőket sem seggbe kúrni. Az ugyanis nem arra való, ahogyan fentebb írtam is.

Ennyi.

bloglegelő 2016.06.25. 21:28:27

Olyan nincs, hogy maga a felvonulás értelmetlen ?

nincs, nem is lehet ?

akkor mi a fasz ez a szöveg a toleranciáról ?

Szalay Miklós 2016.06.25. 21:41:19

Tessék egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról:

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid051

(A legfelső sor a kép tetején, "Homoszexualitás". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)

bloglegelő 2016.06.25. 21:48:00

@Látens Inszinuáció: heterók is seggbedugják egymást és egyébként is kinek mi köze hozzá ? Ezzel így foglalkozni ugyanaz az arrogancia, mint a lilanáci buzi önigazolás. Aminek köze nincs a homoszexualitáshoz. Persze egy józan meleg nem mer ilyenekkel előjönni buzikörökben, mert ott égetik el máglyán a tolerancia bajnokai.

bloglegelő 2016.06.25. 21:49:33

@Szalay Miklós: értem, de én nagy ívben leszarom, akár doc, akár pdf vagy egyéb kurvaisten. Mi a tetves lófasznak foglalkozzak azzal, hogy ki kiket dug ?

Sea-you 2016.06.25. 21:52:56

@Látens Inszinuáció: De ha leszopnanak azert nem ugrasz el ugye? Pedig az sem arra valo... Nem mellesleg ha buszkre ra, h meleg legyen az. Mas meg arra buszke, hogy magyar - es ez tok oke - pedig azon kivul, h ide szuletett o sem tett erte semmit.

mikmaq 2016.06.25. 22:00:58

Kéne rendezni egy hideg felvonulást is! Amikor mindenki megmutatja, hogy ő is a világon van: valamikor télen történne, a férfiak mikulásnak, a nők jégtündérnek öltöznek. Mindenki csak vonulna, nem mutogatná magát, nem csinálna semmi mást, nem provokálna senki sem. Főleg nem lenne büszke magára semmiért sem.
Egyszerűen csak normális emberként sátálna az utcán, mint máskor.

bloglegelő 2016.06.25. 22:09:09

@mikmaq: a női jogokért kell egy olyan menet, ahol végigmenstruálják az útvonalat.

Máris felkérem a kedves bloggert, íron egy témába vágó szöveget a szűklátókörű megbotránkozóknak.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.06.25. 22:10:32

Le a pozitív diszkriminációval egy desktruktív, szaporodni képtelen, erkölcstelen kisebbség irányába! Ne legyen joguk felvonulni, ha nekünk sincs.

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2016.06.25. 22:33:04

Miért nem vonulnak a kibaszott Hortobágyon????
Mi a büdös kurva anyjukért vonulnak megbénítva a fél várost?????
A büdös buzi kurvaéletbe már.

Látens Inszinuáció 2016.06.25. 22:44:07

@bloglegelő:

Az megvan, hogy Én nem kúrom seggbe a Nőket baromarc?
Értelmezed is amit olvasol, vagy csak személyeskedsz hülye gyerek?
Netán Te arra a kapura játszol?
Írtam, nem gond a ha buzi vagy, de ne állj mögém, és ne légy rá büszke, mert az csak állapot!

Ennyi.

Látens Inszinuáció 2016.06.25. 22:49:34

@Sea-you:

Látom, Te is értelmes legény vagy.
Hol írtam a szopásról? Egyébként érdekes érvrendszered van.
Szóval Te kevered az orális szexet a seggbe kúrással.
Gondolom, Téged még Nő nem szopott le, és Te sem nyaltál még pinát.
Mert a kettő nem ugyanaz, de ha Neked a segg jobban bejön, az a Te dolgod mucuskám.

Ennyi.

newbee 2016.06.25. 22:50:26

Mi lesz a következő? Zsidó kulturális fesztivál? Oh wait... fuck.

Szégyen hova tart ez az ország. én büszke hetero vagyok (egy ilyen ratyi világban már erre lehetünk büszkék) és kimegyek szépen "Mocskos buzik!" meg "Cigány rendőr buzit véd!" sorokat skandálni. Tök jó szokott lenni a hangulat.

Sea-you 2016.06.25. 23:29:58

@Látens Inszinuáció: Az olcso szemelyeskedest hagyd meg magadnak, attol meg nem lesz igazad.

Ha nem erted a segg/szaj analogiat akkor sajnalom, pedig meg el is magyaraztam egy fel mondatban, de ha gondolod szivesen elmagyarazom bovebben is, ha meg mindig nem erted.

A lenyeg az, hogy kibaszottul mindegy ki kit es hogyan kur meg. Ez az egesz felvonulas azert van, hogy elfogadjuk oket olyannak amilyennek szulettek. Ha meg mindig magyarorszagon elnek kimennek a felesegemmel es a fiammal.

Lesből Támadó Szárítókötél 2016.06.25. 23:32:53

@Látens Inszinuáció:

Úristen, te szegény... eddigi életed során hányszor fenyegetett az a veszély, hogy egy sanda tekintetű buzi a hátad mögé lopózott és csak a gyors helyzetfelismeréseden múlt, hogy nem részesített akaratad ellenére anális szexben?

Lesből Támadó Szárítókötél 2016.06.25. 23:34:09

@Látens Inszinuáció:

Az orális szex pont annyira természetes, mint az anális: két szerv, amelyet a szexuális együttlét során nem egészen az eredeti rendeltetése szerint használnak.

De ugye tudod te ezt jól, csak időhúzás gyanánt trollkodtál egyet.

Lesből Támadó Szárítókötél 2016.06.25. 23:35:20

@enpera:

Nekünk, mint Magyar Gárda vagy nekünk, mint heterók? Mert utóbbi esetben légyszi szólj, mikor lesz, hadd menjek ki röhögni az elnyomott heteroszexuális egyenjogúságáért tüntetőkön.

Péter 2 2016.06.25. 23:41:45

"két szerv, amelyet a szexuális együttlét során nem egészen az eredeti rendeltetése szerint használnak."

Ezt a marhaságot honnan teccik venni, ha szabad kérdezni? Már miért ne lenne az eredeti rendeltetése ez *is?* Valamelyikőtök ott volt százmillió évvel ezelőtt, és úgy látta, hogy nem az?

bloglegelő 2016.06.25. 23:48:22

@Látens Inszinuáció: gyermekem, épp, hogy értelmeztem szerény minőségedet

figyelj kicsim, mondom mégegyszer:

a heterók is seggbedugják egymást, része a heterószexnek ez is, ha éppen erre támad gusztusuk.

ez nem erény, ez nem szégyen, mint ahogy semmi nem az a szexben

talán csak könyvekből ismered még a témát, ne búsúlj, nem szégyellnivaló az sem

bloglegelő 2016.06.25. 23:53:48

@Sea-you: "a felvonulás azért, hogy elfogadjuk őket, amilyenek stb."

te hülye buzi

(és itt elnézést a homoszexuálisoktól)

de azt képtelenek vagytok elfogadni, hogy okádék másoknak

és semmiért megy az egész, ja nem ... ugyan mit kezdenének magukkal a lilanácik, ha normálisan kellene viselkedniük ?

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2016.06.25. 23:54:39

@Lesből Támadó Szárítókötél:

"De ugye tudod te ezt jól, csak időhúzás gyanánt trollkodtál egyet. "

Nem feltétlenül. Azt figyeltem meg, hogy az absztrakt gondolkodás képességének a hiánya és a tekintélyelv követése gyakran járnak együtt. Tényleg léteznek olyan emberek, akik nem tudnak rájönni arra, hogy egy hasonlat hogyan alkot érvet, kizárólag direkt közléseket értelmeznek, és vetnek össze a korábbi ismereteikkel, és annak megfelelően (tipikusan politikai és vallási dogmák alapján) támogatják vagy vetik el.

Erről a hozzászólóról minden további nélkül elhiszem, hogy _valóban_ reális lehetőségként tekint arra, hogy ha el vannak engedve a buzik, akkor őt hátulról el akarják majd kapni.

Sea-you 2016.06.26. 00:03:27

@bloglegelő: Ha ertelmes vitat szeretnel folytatni, akkor szerintem ezt a buzizast hagyd abba. Amugy is irtam, h szemelyesen nem vagyok erintett.

Szerintem a melegek elfogadjak, hogy ez masoknak okadek, senki se mondja, h szeretni kell oket. Senki sem akarja radkenyszeriteni, h szeresd oket. Elfogadni. Azt kell.

jelentés 2016.06.26. 06:49:53

Csak a pontosság kedvéért.Nincs olyan hogy így születtek.Még eddig nem találták meg a homoszexualitásért felelős gént! Az emberi természet alapjaiban hetero. Az hogy

belekotty 2016.06.26. 07:58:09

@flugi_: "Azt figyeltem meg, hogy az absztrakt gondolkodás képességének a hiánya és a tekintélyelv követése gyakran járnak együtt."
Ez egy bölcs gondolat.

belekotty 2016.06.26. 08:00:22

@Tisztességes Természettudomány: "A megbotránkozás úgy kerülhető el, ha nem különbözteti meg magát senki a szexuális orientációja alapján, miközben azt szeretné, ha nem lenne megkülönböztetve. "
És egy másik bölcs gondolat.

belekotty 2016.06.26. 08:02:15

@Látens Inszinuáció: "Szóval továbbra is csak azt mondom, amíg nem tolod a pofámba, hogy buzi vagy, amíg nem próbálsz mögém somfordálni, addig leszarom a szexuális orientációdat."

Ezzel meg egyet tudok érteni.

@bloglegelő: "heterók is seggbedugják egymást " És azt hogyan? Egymást hogyan?

belekotty 2016.06.26. 08:03:59

Hol a birca, éhes ló, african akármi elbe, stb? Hol vannak kedvenc látenseink?

Látens Inszinuáció 2016.06.26. 08:18:54

@Lesből Támadó Szárítókötél:

Mivel állami gondozott voltam, sajnos előfordult, hogy megpróbált egy ratyi rám mászni, miközben aludtam.
Ez olyan, mint amikor egy kutya megharapja a lábad. Utána már biztosan nem szeretnéd, hogy ott keringjen körülötted.

Látens Inszinuáció 2016.06.26. 08:21:17

@bloglegelő:

"a heterók is seggbedugják egymást, része a heterószexnek ez is, ha éppen erre támad gusztusuk."

Ha - egyébként nem buzik -, akkor ezt hogy képzeljük el, mesélj ó nagy tudású mester!

Látens Inszinuáció 2016.06.26. 08:27:42

@flugi_:

"Nem feltétlenül. Azt figyeltem meg, hogy az absztrakt gondolkodás képességének a hiánya és a tekintélyelv követése gyakran járnak együtt. "

Én meg azt figyeltem meg, hogy mindig van aki okosabbnak hiszi magát annál, mint amilyen valójában.
Egyébként én így születtem. De mi a Te mentséget pubi?

szamaritánus 2016.06.26. 09:08:48

@Sea-you: a meleg és a buzi kurvára nem ugyanaz.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.06.26. 10:25:22

Önmagéban semmi gond azzal, ha gyilkosok, homokosok, szadisták, pedofilek, állatkínzók szerveznek magánrendezvényt szigorúan korlátok között, amennyiben az állam és a társadalom elutasítja a felvonuló társadalomellenes elemek nézeteit,

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2016.06.26. 13:00:31

@Lesből Támadó Szárítókötél: mi közöm van nekem a magyargárdához? Vagy netán te tag vagy?

bloglegelő 2016.06.26. 13:52:44

@Sea-you: mint fentebb utaltak rá, a buzi lényegileg erkölcsi kategória, nem szexuális. a melegek is megvetik a buzikat.

leszarom, hogy egy nick itt miben érintett és miben nem, szóval riposztot sem érdemes erre építeni

képzeld, én is elfogadom, hogy mások nem bírják, ha az orruk alá fingok. pedig nagyon is jó dolog, sosem tudnék lemondani a fingásról.

ja, viszont nem fingok direkt mások orra alá, na ezen rágódj, de úgyis hiába

ki a kurvajóisten találta ki, hogy aki homoszexuális (itt most buzi), az már implicite toleráns meg minden ?? mert egy nagy büdös lófaszt: ugyanolyan önigazoló seggfejek, mint a kopasznácik