Harmadik szempont

Közéleti kérdésekről szintézist keresőknek.

10 dolog, amibe a kormánynak még bele kellene szólnia

2018. augusztus 10. 14:06 - harmadikszem

 

fist.gifA nyugati világ értékeihez szokott honpolgár csak kapkodja a fejét, hogy párunk és kormányunk napi szinten terjeszti ki hatalmát furcsábbnál furcsább dolgokra. Kis ízelítő gyanánt: a (nyilván cseppet sem totalitárius őrült) kormány megmondja, milyen darabokat játszhatnak az Operában – ami a kormány emberfelfogását tükrözi. Megmondja milyen kutatásokat lehet folytatni a Magyar Tudományos Akadémián – ami a kormány emberfelfogását tükrözi. Megmondja, milyen szakokat lehet indítani az egyetemeken – ami a kormány emberfelfogását tükrözi.

Én azt gondolom, hogy ez kevés, szeretném ha a kormány, sőt, ami ugyanaz: orbán viktor még sokkal több dologba pofázna bele. Íme, az én rögtönzött tízes listám:

1.       Szeretném, ha az orvosok kizárólag olyan terápiákat alkalmazhatnának, amelyek orbán viktor emberfelfogását tükrözik.

2.       Szeretném, ha a tánciskolákban kizárólag olyan táncokat lehetne tanulni, amelyek orbán viktor emberfelfogását tükrözik.

3.       Ragaszkodom hozzá, hogy az éttermekben csakis olyan ételeket szolgáljanak fel, amelyek orbán viktor emberfelfogását tükrözik.

4.       Ragaszkodom hozzá, hogy a szórakozóhelyeken mindig olyan zene szóljon, és ne más, amely orbán viktor emberfelfogását tükrözi

5.       Indítványozom, hogy csakis olyan parfümöket, tusfürdőket, szappanyokat és testvizeket lehessen kapni és pláne használni, amelyek orbán viktor emberfelfogását tükrözik.

6.       Indítványozom továbbá, hogy a fodrászok csak olyan frizurákat készíthessenek, amelyek orbán viktor emberfelfogását tükrözik.

7.       Kívánom, hogy adóforintjainkból kizárólag arra menjenek utak, amerre azt orbán viktor emberfelfogása megengedi.

8.       Kívánom, hogy a magyar állam  ott és annyira világítsa ki a köztereket, ahol és amennyire azoknak orbán viktor emberfelfogása szerint szükség van

9.       követelem, hogy a magyar jog azokat és csakis azokat a cselekedeteket ismerje el bűncselekményként, amelyeket orbán viktor emberfelfogása annak tekint.

10.   És végül: követelem, hogy magyar földön magyar terményeket csak olyan magyar szarral lehessen trágyázni, melyek minőségéről személyesen orbán viktor győződött meg (természetesen legjobb emberfelfogása szerint).

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harmadikszempont.blog.hu/api/trackback/id/tr7914173539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2018.08.13. 23:41:46

7. kisvasútnál már próbálgatják, a 4-es főút is versenyben...
10. van már pénztároslőrincnek komposztálóüzeme és/v műtrágyagyára..?
süti beállítások módosítása